logo image

НАУЧЕТЕ СЕ ДА СЪЗДАВАТЕ ПЕРФЕКТНАТА ЧАША КАФЕ

Обучение за тези, които искат да се развиват професионално като баристи или желаят да подобрят своите умения

Бариста? Защо не!

Открийте изкуството на създаване на перфектната чаша кафе като се присъедините
към курсовете ни за бариста ☕️
Ако сте нетърпеливи да се потопите в света на кафето, то курсовете ни са
идеалният начин да развиете своите умения и опит.
Нека изследваме прекрасното пътешествие, което ви предстои…

Start-еспресо

В този курс ще придобиете всички необходими базови умения по приготвяне на класическо еспресо. Такива са уменията за работа с кафемашина и кафемелачка, както и теоретични и практически знания за приготвяне на перфектната чаша еспресо. А то е базовата основа за всички останали кофеинови напитки с мляко – капучино, лате, флет уайт и други.
Продължителност 2 часа.

Цена 100 лв

White-кафе

В този курс ще овладеете изкуството на приготвяне на класическите кофеинови напитки с мялко – капучино, лате, флет уайт. Големият обем на практическа работа ще ви помогне да придобиете добри умения в работата с мляко и начални знания за “Latte art”.
Продължителност 3 часа.
Цена 250 лв

Алтернативно кафе

В този курс ще изследвате света на алтернативните методи за приготвяне на кафе като френска преса, вакуум кафе и v60. Ще научите разликата и спецификата на всеки метод на приготвяне и неговото влияние върху различните вкусове и нюанси на кафето.

Продължителност до 90 минути.

Цена 100 лв.

Индивидуален час

Индивидуалното обучение дава възможност да се изготви програма, съобразена с желанията на клиента. Този курс ще ви позволи да опресните знания си и/или да надградите вече придобитите умения.
Продължителност – срещу запитване.

Цена 100 лв./час

Безплатен въвеждащ курс

За да започнете вашето кафе приключение, ние ви предлагаме безплатен въвеждащ курс. След като се запознаете с нашия опитен бариста, той ще оцени вашите умения и ще ви насочи към курса, който най-добре отговаря за вашата крайна цел. Това е перфектната възможност да научите на какво ниво сте и чрез кой курс бихте могли да го надградите.
Продължителност до 30 минути.

Цена 0 лв./час

Повече за треньор-бариста Валерий Токар

Бариста Валерий Токар работи професионално в сферата на кофеиновите напитки от 13 години.
Той е човек, който истински обича своята работата и тя му носи огромно удоволствие. Затова, Валерий желае да предаде своите знания и на други хора, които искат да развият професионалните си умения.
Методите на обучение, които той прилага, включват постоянно наблюдение върху обучението на курсистите. Това му позволява да им предаде максималнo знания, опит и да ги мотивира да придобият необходимите навици, които ще им позволят да приготвят перфектните кафе напитки. Добрата комуникация между обучаващия се и професионалния бариста води до добри крайни резултати и спомага за постигането на поставените цели.

Как се провеждат обученията?

Определяме вашите умения

Всичко започва с безплатна консултация, по време на която ще се запознаем с вас, ще разберем повече за вашите цели, ниво и желани крайни резултати. Така ще можем да ви препоръчаме курс, който наистина ще ви е полезен.

Кратка теория

Ние имаме голям капацитет от знания и с удоволствие ще ви разкажем за всички тънкости, които знаем. Нашата цел не е да ви четем лекции, а да развиваме вашите умения, както теоретично, така и на практика.

Практика

Курсовете се провеждат в бар с професионално оборудване. Нашата основна цел е по време на уроците, вие да практикувате възможно най-много. Само по този начин ще можете да постигнете най-добрите резултати.

Нека се запознаем!

Оставете своите контакти, задайте въпросите си или просто ни напишете "Искам да се обучавам!"
А ние в най-скоро време ще се свържем с вас!